Karen Gabel Madsen DENGANG, DER

Karen Gabel Madsen udstiller fra den 10.9. – 20.11. i Morsø Kunstforening, og hun er således tilbage i den limfjordsegn, hun er vokset op i ­- godt nok dengang med blikket mod Venø og Mors fra den anden side af Limfjorden.

I sine malerier arbejder Karen Gabel Madsen med mødet mellem natur- og kulturelementer. Oftest med begge dele i ét maleri som dobbelte lag. Nogle gange spiller lagene sammen, som f.eks. søjler i en hal, der står parallelt med skovstammer. Andre gange kæmper de to lag mere – som i maleriet “Vækst” hvor kæmpeplanter invaderer et bibliotek.

Det er ikke det specifikke sted, der er vigtigt – men ideen om et rum og et perspektiv, fornemmelsen af at man kan komme ind i billedet, føres rundt og ledes ud igen.

udstilling-1

Udstillingen er åben dagligt 12 – 17, undtagen mandage.

Læs mere om udstillingen og kunstneren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *