Bliv medlem

Personligt medlemskab koster 200 kr. Firmaer betaler 600 kr. inkl. mulighed for lån af kunst fra samlingen. Unge under uddannelse har gratis adgang til udstillinger uden krav om medlemskab.

Opkrævninger udsendes efter den årlige generalforsamling (april).

Medlemsfordele

Som medlem af foreningen vil du modtage invitationer til ferniseringer, orientering om kommende udstillinger, foredrag, rejser mv. Du vil endvidere kunne deltage i auktioner – f.eks. ved den årlige generalforsamling hvor der afholdes auktion på nogle af de værker kunstforeningen har indkøbt i årets løb. Hvis værkerne ikke bliver solgt ved to på hinanden følgende auktioner, vil de blive udloddet blandt samtlige medlemmer.
Yderligere vil et medlemskab betyde at værker indkøbt på en af foreningens udstillinger kan erhverves med 10% rabat på katalogprisen.

Opretelse

Opret medlemskab ved at indbetale det relevante beløb (se ovenfor) på Konto-nr.: 9100 1000068303 (Jyske Bank).

HUSK tydelig angivelse af navn, adresse og e-mail.

Send mail til Per Mikkelsen (pm@morsoe-gym.dk) for straks at få nyhedsbreve mv. pr. mail. Skift af mailadresse meddeles også til Per Mikkelsen.

UDMELDELSE

Giv foreningens formand besked. Send mail til: Vibeke Schmidt Sørensen vss@outlook.dk

Spørgsmål

Spørgsmål vedr. medlemskab til Per Mikkelsen: pm@morsoe-gym.dk (ring/sms 23614981)

Facebook

Bliv også medlem af kunstforeningens Facebookgruppe. Her kan du kommentere og komme med bidrag til foreningens aktiviteter.

One response to “Bliv medlem

  1. Connie Lundgreen

    Kan man se udstillingen uden at være medlem og hvad koster det evt ?