Parafrase over Bayeux tapetet

”Parafrase over Bayeux tapetet” – grafik af Susanne Thea

Susanne Thea ( 1954), uddannet grafiker i Danmark og Australien, har skabt en parafrase over Bayeuxtapetet. Den består af 90 kobberætsninger, med anvendelse af forskellige teknikker som: akavatinte, koldnål, fladbid og burin.

Der er tale om en fri fortolkning af den berømte billedfrise , der genfortæller slaget ved Hastings 1066. Susanne Thea sår tvivl om, hvem der er helgen og hvem der er forræder i den drabelige historie og hun drager paralleller til nutiden og vores evige higen efter at forstå og forbedre vore liv.

Læs mere om udstillingen (program) her.

Udstillingen er åben frem til søndag 15. juli.

Åbningstider: fredag 15-17, lørdag 11-14 og søndag 14-17. Mandag 18/6 holdes åbent kl. 18.30 til 20.00.

Billeder fra ferniseringen lørdag 16. juni:

[nggallery id=7]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *