KUNST INDKØBT GENNEM 5 ÅRTIER

Vi viser fra den 25.4. – 7.6. en udstilling med nogle af de værker, der gennem de sidste 50 år er indkøbt af foreningen.

Værkerne er normalt deponerede i institutioner og virksomheder, men ca. 50 af de ca. 300 værker, der er i foreningens eje kan nu for tiden ses i Morsø Kunstforenings smukke lokaler ved havnen i Nykøbing Mors.

Det er værker af bl.a. Per Kirkeby, Niels Erik Gerdevik, Peter Carlsen, Sissle Honoré og Elisa Jensen og kunstnere med lokal tilknytning er godt repræsenteret gennem bl.a. Preben Wölck, Kirsten Klein, Erik Heide, Ole Sporring, Mie Olise, Henning Wienberg Jensen, Hasse Juul, Jørgen Lang Petersen, Bent Sørensen, Sigrid Lütken, Kurt Tegtmeier, Anne Sofie Sandal og mange, mange flere.

I tilknytning til udstillingen har 4 forfattere: Knud Sørensen, Dorthe Nors, Pia Grandjean Odderskov og Bent Dupont skrevet monologer og små skuespil til nogle af værkerne. Opførelserne finder sted den 25.4., den 2.,10. og 16 maj . Se næmere om tidspunkt på www.MK61.dk Teksterne er udgivet i et 16 siders katalog, der også rummer 5 billedkunstneres kommentarer til og refleksioner over deres værker.

En broget buket af kunst gennem 50 år, som det er værd at tage til Mors for at se.

Læs mere om udstillingens spor og temaer her:

Udstillingen Indkøb gennem fem årtier (pdf-dokument)

Udstillingen er åben 12-17 hver dag undtagen mandage

Entre 30 kr. for ikke medlemmer, medlemmer gratis adgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *