Årsskifteudstillingen 2022-23

Kunstudstilling i Morsø Kunstforening åbner den 26. november kl. 11.00 – 13.00
Seks kunstnere præsenterer nye værker.
Lars Svanholm, Jens Galschiøt, Poul Erik Bermann, Kræsten Kusk, Jens Kristian Kjærgaard og Odgaard Smykker udstiller maleri, grafik, skulptur, foto, smykker og keramik.

Morsø Kunstforening markerer årsskiftet 2022-23 med en varieret og spændende udstilling, der fortsætter ind i 2023. Det er blevet en tradition, at årets sidste udstilling er ‘anderledes’ – altså uden særligt tema, men med en farverig palet af udstillere, hvor nogle har udstillet tidligere i MK61, mens andre er med for første gang. Denne gang deltager 6 kunstnere med værker i utrolig forskellig stil og udtryk, både venligt og letforståeligt og mere udfordrende, men alle i høj kvalitet.

Det er specielt for årsskifteudstillingen, at alle, der køber værker, kan få dem med, så snart de er betalt, altså inden udstillingen slutter. Udstillingen risikerer ikke at blive tømt, for der er værker på lager til erstatning for solgte. Det giver fine chancer for gavekøb, og priserne på værkerne er moderate.

Udstillingen starter lørdag 26. november og har åbent alle dage 13 – 17 bortset fra mandage frem til 22. december. Derefter fortsætter den med at have weekendåbent i januar og slutter søndag 29.01.2023.

Læs også om udstillerne i MKS-magasinet 4