Juleudstillingen

1. december kl. 11 åbnede den traditionelle juleudstilling.

En række lokale kunstnere deltager … Erik Heide, Steen Folmer Jensen (tegning/grafik), Mette E Jensen (maleri mv.), Jens Hostrup (keramik), Jens Kristian Kjærgaard (foto), Torben Jensen (tegning), Jonna Juul (keramik), Jørn Bork (skulptur og maleri), Bodil Østergaard (maleri), Arne Møller (maleri), Jørn Holm (maleri), Jens Chr. Jacobsen (maleri), Peder Stougaard (maleri), Elsebeth Hansen (maleri), Jørgen Lang Petersen (skulptur), Leana Varnas (foto), Anne Bovbjerg Riis (maleri), Jørgen Lund Sørensen (maleri) og Simon Ward (maleri).

Billeder fra fernisering lørdag 1. december:

[nggallery id=13]

En grupper billedkunstelever fra Morsø Gymnasium hjælperhar hjulpet udstillingen i gang, bl.a. med materialer om kunstnerne og musikalske indslag.

Billeder i galleriet nedenfor viser elevernes besøg i Palæet mandag 26. november. Jørn Bork, Jørgen Lund Sørensen og Ingelise Roikjer fra kunstforeningen arbejder med ophængning … og pressen og et par kunstnere kigger forbi.

Video og billeder fra ophængningen 26. november.

[nggallery id=12]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *