Udsættelse af kunstforeningens generalforsamling.

Den planlagte og indkaldte generalforsamling tirsdag den 17.03.2020 udsættes indtil videre.

Begrundelsen er den meget alvorlige samfundssituation med risiko for smitte med coronavirus. Der er fra centrale og lokale myndigheder med begrundelse i sundhedsfaglige vurderinger udmeldt, at smittefaren skal tage meget seriøst, og at det ikke er klogt at deltage i større forsamlinger eller tætte grupper. På den baggrund vil vi ikke gennemføre generalforsamlingen nu, men kommer tilbage med ny dato, når situationen er mere afklaret.

Håber på forståelse for denne beslutning.

Foreningens udstilling holdes uændret åbent, medmindre udviklingen kræver anden beslutning.

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *