Udsættelse af generalforsamling

Indimellem gentager historien sig.

Den planlagte og varslede generalforsamling tirsdag den 23.03.2021 udsættes indtil videre.

Begrundelsen er følger af den igangværende pandemi, der bl.a. har medført stor reduktion i mulighed for at forsamles. Der gør det helt umuligt at gennemføre generalforsamlingen på en god og sikker måde. Vi har overvejet at lave en virtuel udgave, men kan ikke finde en form, der gør gennemførelse rimelig.

Derfor vil vi ikke gennemføre generalforsamlingen nu. Snarest muligt efter at det kan lade sig gøre, udmelder vi en ny dato.

Håber på forståelse for denne beslutning – og tak for den fine opbakning med betaling af kontingent for 2021. Vi forventer absolut at kunne ”give tilbage” i stort omfang, og de planlagte udstillinger tyder på det, når vi altså kan åbne!

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.